For Pasient

Kort ventetid og rask tilbakemelding
For pasient

Informasjon for pasient

Spesialistene ved Bergen Ortopedisenter vil bruke sin spesialkompetanse innen kirugi og ortopedi til å finne den mest effektive behandlingen for din skade eller lidelse i muskel-, ledd- og skjelettsystemet.

Alle våre kirurger er spesialister i ortopedi og har lang og bred erfaring innenfor området. Vi holder oss alltid faglig oppdatert og bruker vår spesialkompetanse til å gi deg den hjelpen du trenger, når du trenger den.

Vårt gode samarbeid med Drevelin Ortopedi, Norges eldste ortopediske verksted og Vestlandets største leverandør av ortopediske hjelpemidler, gjør det mulig for oss å tilby deg de nyeste og mest optimale løsningene innenfor ortopediske hjelpemidler og proteser, spesialtilpasset dine krav og behov.

Bergen Ortopedisenter er en arbeidsgruppe bestående av ortopeder, ortopediingeniører og fysioterapeuter som samarbeider tett i våre felles lokaler med Drevelin Ortopedi AS i Møllendalsbakken 6. Her har vi fasiliteter som ortopedisk verksted, ganglaboratorium, butikk og prøverom for spesialsko og annet ortopedisk hjelpeutstyr.

Vi kan tilby deg en medisinsk- ortopedisk vurdering med henblikk på operasjon og/eller ortopediske hjelpemidler. Du vil allerede ved første fremmøte bli vurdert av både ortoped og ortopediingeniør. Måltaking og tilpassing av hjelpemidler vil kunne gjøres allerede ved første konsultasjonsdag.
Søknad om operasjon sendes både til private og offentlige sykehus som har den nødvendige ekspertisen og hvor ventetiden er kortest etter dine ønsker og behov.

Vi kommer frem til den beste behandlingsløsningen for deg!